Ans Stouten heeft na 13 jaar vallen en opstaan haar master behaald aan de Universiteit Leiden. ,,Niemand dacht dat ik het kon." Volgens traditie ging ze met haar diploma naar het beroemde zweetkamertje, waar haar broer haar op de foto zette.
Volledig scherm
PREMIUM
Ans Stouten heeft na 13 jaar vallen en opstaan haar master behaald aan de Universiteit Leiden. ,,Niemand dacht dat ik het kon." Volgens traditie ging ze met haar diploma naar het beroemde zweetkamertje, waar haar broer haar op de foto zette. © Gijs Stouten

Iedereen dacht dat ze het niet kon, maar vmbo’er Ans hield vol en nu is ze Master of Science

ZIERIKZEE - ,,Niet slim genoeg.” ,,Te hoog gegrepen.” ,,Niets voor jou.” Dat is wat Ans Stouten (28) jarenlang hoorde. Ze begon met vmbo. Nu is ze Master of Science.

  1. Met dik 25 muziekpro­duc­ties per jaar is CASD geen o­ne-man-show meer

    Had je Martin de Jong van CASD 5 jaar geleden teruggefloten op muzikaal gebied, dan had je zomaar mot met ’m kunnen krijgen. Maar ‘zijn kindje’ CASD is allang geen one-man-show meer. Met in 2022 over de 25 evenementen op het programma is het noodzaak om een beresterke organisatie op te tuigen. Tijdelijk voorzitter van de club is Jos Schellaars; voormalig ambassadeur in Estland, consul-generaal in Vietnam én sinds 5 jaar inwoner van Bru.