Eigenaar Marcel den Broeder achter de vitrine in zijn zaak.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Marcel den Broeder achter de vitrine in zijn zaak. © Ijssalon Ice At Sea

‘Ideale man’ Marcel den Broeder is de nieuwe ijsmaker van Renesse

RENESSE - Hij drinkt niet, rookt niet en geeft niets om voetbal of vissen. ,,Maar voor een ijsje kun je me ‘s nachts wakker maken. Ik ben bijna de ideale man”, lacht Marcel den Broeder (50). Niet zo gek dus dat juist hij de bekende IJssalon Geleijnse op Renesse heeft overgenomen.

Den Broeder doopte de zaak om in IJssalon Ice At Sea en heeft de afgelopen maanden vooral gebruikt om warm te draaien. In een ijszaak in druk zomers Renesse betekent dat vooral een sprong voor de leeuwen, maar spijt van zijn besluit heeft hij nog geen seconde gehad. ,,Bijna elke dag roep ik: 'wow’. Dit is echt mijn ding. Het is de ideale combinatie tussen mijn liefde voor ijs met het dynamische van een zaak.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Aula's bij uitvaart zijn gevuld met leegte, ‘zo triest!’
    PREMIUM

    Aula's bij uitvaart zijn gevuld met leegte, ‘zo triest!’

    ZIERIKZEE - Door de veiligheidsmaatregelen rond het coronavirus mogen bij een uitvaart van een overledene maximaal dertig mensen aanwezig zijn. ,,De aula’s zijn gevuld met leegte”, hoort Rosalinde van Ingen Schenau. ,,Zo triest!” Wanneer iedereen die noodgedwongen thuis moet blijven nu eens een bloem met persoonlijk kaartje op een lege stoel laat leggen, bedacht de Schouwse kunstenaar. ,,Dan ervaren de nabestaanden op het moment dat ze achter de kist binnen komen, toch nog de warmte van al die mensen om hen heen.”