Volledig scherm
PREMIUM
Hotelier Govert Janzen in restaurant Cristó: ,,Het is zelfs mooier geworden dan we hadden bedacht. Je kan het maar één keer goed doen.” © Dirk Jan Gjeltema

Hotel Mondragon in Zierikzee komt na kritiek op ‘gasten met AH-tasjes’ nu met ludiek goedmakertje

ZIERIKZEE - Govert Janzen zal voor een deel van Zierikzee voortaan altijd de man van het AH-tasje blijven. Zijn uitspraak dat hij niet zit te wachten op hotelgasten met een diepvriespizza uit de supermarkt, werd hem door de goegemeente op social media niet in dank afgenomen. Maar de hotelier van Mondragon komt met een ludiek goedmakertje.

Het is een druk aan- en afrijden van leveranciers en interieurbouwers deze dagen op de Oude Haven. Iedereen wil iets van Govert Janzen. Vrijdag komen als eerste de investeerders een nachtje logeren. Zaterdag opent het verbouwde hotel écht, dus worden snel nog de laatste puntjes op de i gezet. Karren vol bad- en bedlinnen staan in de gangen klaar om verspreid te worden over de 41 suites. Waar nog geen zes maanden geleden het bouwstof de neus kriebelde, ruikt het nu heerlijk nieuw en oogt het verbluffend chique.