Volledig scherm
Hotel Mondragon in aanbouw. © Bouwbedrijf Boogert

Hotel Mondragon in Zierikzee bereikt hoogtepunt

ZIERIKZEE - Nog een week en dan heeft het nieuwe Hotel Mondragon in Zierikzee haar hoogste punt bereikt. Dat vieren de investeerders met een informatiemiddag ter plaatse en een monumentenwandeling van vereniging Stad en Lande.

Met het bereiken van het hoogste punt en het metselwerk van de buitengevels, krijgt het nieuwe Mondragon steeds meer gestalte. In het bestaande deel van het pand zijn de verdiepingsvloeren inmiddels stabiel gemaakt en worden oude daken en monumentale kozijnen hersteld. Ook is gestart met herbouw van de hoekpandjes aan de Paardenstraat.

De bouwers van Boogert hijsen zaterdag om 11.30 uur de vlag op het hoogste punt, waarna beneden op de bouwplaats de champagne wordt ontkurkt. Die middag, tussen 13.00 en 16.00 uur, wordt in het naastgelegen pand aan Oude Haven 15 uitleg gegeven over het project. Er zijn nog suites te koop.

Ook is er een stadsexcursie, die wordt gegeven door de Vereniging Stad & Lande. De wandeling voert langs bijzondere plekjes, straten en monumenten in Zierikzee - waaronder Mondragon. Opgeven kan via Stad-en-lande.nl

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement