Volledig scherm
Fred Kramer (m) stapt met zijn zoon Calvin en vrouw Erna in hotel-restaurant Hector in Zierikzee. © Erna Tieman

Horecatijger Kramer stapt in hotel-restaurant Hector in Zierikzee

ZIERIKZEE - Hotel-restaurant Hector aan het Havenplein in Zierikzee heeft een nieuwe exploitant. Horecatijger Fred Kramer ruikt zijn kans om er wél een succes van te maken. 

Kramer borduurt voort op het concept van Hector, waarmee vastgoedeigenaar Bibitor het hotel-restaurant een jaar geleden terug op de kaart zette. Bibitor nam vorig jaar zelf het heft in handen toen De Wildeman over de kop ging, nadat ook zijn drie voorgangers aan het Havenplein het niet hadden gered. De hotelkamers en het restaurant waren in de loop van de jaren ‘sleets’ geworden en dus werd het pand grondig gemoderniseerd. Dat had effect. De twaalf kamers zitten een groot deel van het jaar vol en werden onlangs met nog twee stuks uitgebreid. Ook het grill-restaurant wordt sinds de opening afgelopen voorjaar goed bezocht.

Toen de zaak weer goed op de rails stond, ging Bibitor op zoek naar een ‘exploitant met horeca-bloed’. Kramer is een oude bekende in Zierikzee. Hij was ooit eigenaar van meerdere cafés. Hij gaat Hector draaien samen met zijn zoon Calvin en echtgenote Erna Tieman.