Anton van Druten laadt en lost op de nu nog oude locatie op de Roterij 18 in Burgh-Haamstede. Dit jaar komt op het industrieterrein van Zierikzee de nieuwe Bidfood locatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Anton van Druten laadt en lost op de nu nog oude locatie op de Roterij 18 in Burgh-Haamstede. Dit jaar komt op het industrieterrein van Zierikzee de nieuwe Bidfood locatie. © Sandra Schimmelpennink

Horecagroothandel Bidfood in 2022 weg uit Burgh-Haamstede

BURGH-HAAMSTEDE – Na ruim dertig jaar vertrekt de vestiging van Bidfood aan de Roterij in Burgh-Haamstede naar Zierikzee. Daar verrijst nieuwbouw voor de horecagroothandel die naar verwachting in november 2022 open gaat.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 3. Iedereen is dólblij dat de scholen weer zijn begonnen. Vooral omdat je al je vrienden weer ziet
  PREMIUM

  Iedereen is dólblij dat de scholen weer zijn begonnen. Vooral omdat je al je vrienden weer ziet

  Supervakanties hebben ze gehad, de leerlingen van De Klimop in Dreischor. De enthousiaste verhalen vliegen door het lokaal van groep 4, 5 en 6. De één kampeerde in Frankrijk, de ander las z’n moppenboekje uit. Maar één ding hebben praktisch alle leerlingen gemeen: ze staan te trappelen om weer naar school te gaan. ,,We hebben er héél veel zin in", zeggen de tweelingzussen Vajèn en Izzy Hoogweg.