Volledig scherm
De Markt met het beeld van Jacob Cats in Brouwershaven. © Dirk Jan Gjeltema

Hoe is het met 'Ik hou van Brouw?'

BROUWERSHAVEN - Met man en macht is er aan de stadsvisie van Brouwershaven 'Ik hou van Brouw' gewerkt. En dat werk gaat achter de schermen onverminderd door. 

Om alle inwoners van de stad up-to-date te houden is er woensdagavond 25 april een bijeenkomst in het Tonnenmagazijn. Over alle ontwikkelingen die al lopen én over het vervolg. Aan de orde komen onder meer de oprichting van de Stichting Cultuur & Erfgoed Brouwershaven en het Maritiem Greenpoint. Voorzitter Hanno Canters van de Stadsraad leidt de bijeenkomst, die om 19.30 uur begint.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. In Zierikzee kun je morgen gewoon nog schaatsen, zelfs al wordt het 25 graden

    In Zierikzee kun je morgen gewoon nog schaatsen, zelfs al wordt het 25 graden

    ZIERIKZEE - Terwijl de eerste badgasten al volop op het strand zijn gesignaleerd in bikini of zwembroek kan er vanaf woensdag in Zierikzee nog ‘gewoon’ worden geschaatst. Bij de organisatie ‘Zeeland houdt van Schaatsen’ kijken ze niet op een graadje meer of minder. Ondanks de stijgende temperatuur en een fel zonnetje gaat de baan op het Havenplein in Zierikzee open. ,,We kunnen ijs maken, tot een buitentemperatuur van 25 graden”, vertelt Patrick Gabrielse.