Drie versondernemers lanceren de regionale online supermarkt Vers op Schouwen. Van links naar rechts: Dirk en Rianne van Buuren van De Pieper uit Oosterland, Henk ten Hove van bakkerij Ten Hove uit Nieuwerkerk en Harry Boot van Vleesboerderij Boot uit Kerkwerve .
Volledig scherm
Drie versondernemers lanceren de regionale online supermarkt Vers op Schouwen. Van links naar rechts: Dirk en Rianne van Buuren van De Pieper uit Oosterland, Henk ten Hove van bakkerij Ten Hove uit Nieuwerkerk en Harry Boot van Vleesboerderij Boot uit Kerkwerve . © Jean-Paul Kotoun

Het eerste verspakket van Schouwen

ZIERIKZEE - Brood, koekjes, kaas, spek, worstjes, bananen, kersen, meloen, peren, komkommer, tomaten... En dan is dat nog niet eens alles. 

0 reacties

 1. Damherten mollen de boel op volkstuinencomplex in Haamstede
  PREMIUM

  Damherten mollen de boel op volkstui­nen­com­plex in Haamstede

  BURGH-HAAMSTEDE - Het was zaterdag open dag bij de Volkstuin Vereniging Haamstede. Maar 's nachts is het al langer open huis op het volkstuinencomplex aan de Dapperweg. Damherten komen er sinds een week in het donker hun maaltje bij elkaar scharrelen en vertrappen alles wat los en vast zit. ,,Het is een ramp. Het vertrappen is nog het ergste.” Naar verwachting volgende week zijn de tuinen omheind met schrikdraad.
 2. Geen polonaise meer met Nita, maar opvolgster Mieke staat te trappelen
  PREMIUM

  Geen polonaise meer met Nita, maar opvolgster Mieke staat te trappelen

  Jarenlang rende Nita Breeuwer (57) met kopjes koffie en ander lekkers door het dorpshuis van Ellemeet. Liep de polonaise met ‘haar biljarters’. En zorgde dat er vergaderd kon worden, begraven en gefeest. Maar na 15 jaar is de koek op. De dorpshuisbeheerster stopt ermee. Dorpsgenoot Mieke Snoek (41) volgt haar op. Zij is een heel ander type en zal het ook anders gaan doen. Toch is Snoek minstens zo bezield als haar voorganger.