Volledig scherm
Het 'dreamteam' van Hema in Zierikzee.

Hema Zierikzee in top 5 van Nederland

ZIERIKZEE -  De eerste plaats van de Hema-winkelwedstrijd ging zaterdag aan hun neus voorbij, maar het 'dreamteam' van de Hema in Zierikzee staat wel in de top 5 van best presterende Hema's.

Dus werd er gefeest dit weekend door de 46 personeelsleden van de Zierikzeese winkel. In Amsterdam kwam het personeel van de best presterende Hema's uit Nederland, België, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Spanje bij elkaar. ,,We zijn er trots op dat we uitgenodigd zijn. En we gaan met frisse moed proberen het nog beter te doen'', zegt franchise-ondernemer Bram Deurloo van de Hema in Zierikzee. Zijn winkel is één van de 247 franchise-filialen van de zeshonderd Hema's die er zijn. 

De winkelverkiezing draait niet omzet maar om klantvriendelijkheid, waar ook de Hema in Zierikzee veel waarde aan hecht. In die top van best presterende zaken belandt je niet zomaar. Een jaar lang zijn alle winkels beoordeeld op een stuk of dertig verschillende punten. Van etalage tot de manier waarop klanten worden benaderd: alles lag onder de loep.