Leerlingen Jasmijn Noordzij, Mechteld Vlam en Maud Mulder (vlnr) houden het het langste vol op met reuzentwister tijdens de koningsspelen op het terrein van voetbalclub Z.S.C. in Scharendijke.
Volledig scherm
PREMIUM
Leerlingen Jasmijn Noordzij, Mechteld Vlam en Maud Mulder (vlnr) houden het het langste vol op met reuzentwister tijdens de koningsspelen op het terrein van voetbalclub Z.S.C. in Scharendijke. © Sandra Schimmelpennink

Helemaal in de knoop met twister tijdens koningsspelen in Scharendijke

SCHARENDIJKE - Eén-twee-drie-SPRING! Eén-twee-drie-SPRING! Als Esmée, getooid met de rood-wit-blauwe vlag om haar schouders, aan het touw van de sleepmat trekt, springen Isa, Jared en Casper in de lucht. Zo komen ze steeds een stukje verder op het veld van Z.S.C. '62, vrijdag het decor voor de koningsspelen voor groep 5 tot en met 8 van de Helcherseeschool in Scharendijke.

  1. Automobilist uit Scharendijke (64) door langdurig niet opletten schuldig aan zwaar ongeval bij Nieuwerkerk

    Automobi­list uit Scharendij­ke (64) door langdurig niet opletten schuldig aan zwaar ongeval bij Nieuwer­kerk

    DEN BOSCH/NIEUWERKERK - Automobilist R. V. uit Scharendijke (64) botste op 8 december 2017 met zijn Seat Ibiza frontaal tegen een Peugeot op de N59 bij Nieuwerkerk, omdat hij gedurende een langere tijd niet op de weg lette. Dat stelde het gerechtshof maandag in Den Bosch, dat daarmee concludeerde dat V. schuld had aan het ongeval. Door de klap liepen twee inzittenden van de Franse auto forse verwondingen op, waaronder handletsel, een sleutelbeenbreuk, en een longkneuzing.