Leerlingen Jasmijn Noordzij, Mechteld Vlam en Maud Mulder (vlnr) houden het het langste vol op met reuzentwister tijdens de koningsspelen op het terrein van voetbalclub Z.S.C. in Scharendijke.
Volledig scherm
PREMIUM
Leerlingen Jasmijn Noordzij, Mechteld Vlam en Maud Mulder (vlnr) houden het het langste vol op met reuzentwister tijdens de koningsspelen op het terrein van voetbalclub Z.S.C. in Scharendijke. © Sandra Schimmelpennink

Helemaal in de knoop met twister tijdens koningsspelen in Scharendijke

SCHARENDIJKE - Eén-twee-drie-SPRING! Eén-twee-drie-SPRING! Als Esmée, getooid met de rood-wit-blauwe vlag om haar schouders, aan het touw van de sleepmat trekt, springen Isa, Jared en Casper in de lucht. Zo komen ze steeds een stukje verder op het veld van Z.S.C. '62, vrijdag het decor voor de koningsspelen voor groep 5 tot en met 8 van de Helcherseeschool in Scharendijke.

 1. Burgemeester Schouwen-Duiveland zet coronaklagers op hun plaats: ‘Vergelijking met de oorlog is ronduit ongepast’
  PREMIUM

  Burgemees­ter Schou­wen-Duiveland zet coronakla­gers op hun plaats: ‘Vergelij­king met de oorlog is ronduit ongepast’

  RENESSE - Het coronavirus heeft ieders bewegingsvrijheid al weer ruim een jaar beperkt. Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog hebben ook de navolgende generaties ervaren wat het is om niet te kunnen gaan en staan waar je wil. ,,Maar gelukkig was de oorzaak geen vreemde bezetter die je naasten gevangen nam, wegvoerde of doodde”, benadrukte burgemeester Jack van der Hoek bij de jaarlijkse dodenherdenking een essentieel onderscheid dat nimmer mag worden vergeten.
 1. Open Podium: Martijn Hop zingt graag alleen, maar nog liever samen
  Play

  Open Podium: Martijn Hop zingt graag alleen, maar nog liever samen

 2. Scooterrijder (16) zwaargewond bij botsing met auto in Cadzand
  Play

  Scooterrij­der (16) zwaarge­wond bij botsing met auto in Cadzand