Grote brand op camping Duinrand verwoest meerdere (sta)caravans

videoBURGH-HAAMSTEDE - Bij een grote brand op camping Duinrand-Oost in Burgh-Haamstede zijn vandaag vier chalets volledig verwoest. Daarnaast hebben nog twee andere chalets en twee huisjes schade opgelopen. Niemand raakte gewond.

 1. Duinrand is zich van geen kwaad bewust; ‘Zet je huisje op een dieplader en zeg dan wat het waard is’
  PREMIUM

  Duinrand is zich van geen kwaad bewust; ‘Zet je huisje op een dieplader en zeg dan wat het waard is’

  BURGH-HAAMSTEDE - Niet doen! Zonde van je geld, dat opgaat aan een zinloos juridisch gevecht, waarschuwt Johan Mulder van camping Duinrand de vaste gasten voor een nog grotere domper. Hij wijst eenvoudig naar de Pannenschuur in Nieuwvliet en De Veerhoeve in Wolphaartsdijk, waar eigenaren Roompot en Machiel Blom uiteindelijk aan het langste eind trokken. ,,Ik begrijp de emotie, maar wij hebben ons keurig netjes aan de Recron-voorschriften en wettelijke regels gehouden. Iedere rechtbank zal Duinrand daarin gelijk geven.”
 2. Het is 1000-soortenweek in de Grevelingen: sommige zijn om te zoenen, andere zijn doodeng
  PREMIUM
  met video

  Het is 1000-soorten­week in de Grevelin­gen: sommige zijn om te zoenen, andere zijn doodeng

  Nog vier nachten slapen, dan gaat het los. Staatsbosbeheer houdt voor het eerst een 1000-soorten week in de Grevelingen. De bedoeling is vanaf maandag 20 juni zes dagen lang met z’n allen zoveel mogelijk verschillende dier- en plantsoorten in de Grevelingen waar te nemen en te registreren. Daarmee wordt de biodiversiteit van het grootste zoutwatermeer van West-Europa in kaart gebracht.