Sjaak Kwaak en Fabian Oostvogels van de Werkgroep Leefbaar Ellemeet die samen een onderzoek uitvoerden in hun dorp. Het overgrote deel (74 van de 86 stemmen) heeft aangegeven niets te voelen voor het legaliseren van de zorgwoningen aan de Dorpsstraat 10 en 13.
Volledig scherm
PREMIUM
Sjaak Kwaak en Fabian Oostvogels van de Werkgroep Leefbaar Ellemeet die samen een onderzoek uitvoerden in hun dorp. Het overgrote deel (74 van de 86 stemmen) heeft aangegeven niets te voelen voor het legaliseren van de zorgwoningen aan de Dorpsstraat 10 en 13. © Paula Steehouwer

Groot deel inwoners Ellemeet ervaart overlast van cliënten met autisme in zorgwoningen

ELLEMEET - Een groot deel van de inwoners van Ellemeet ervaart overlast van de bewoners van de drie huizen die zorgorganisatie Nireas op het dorp heeft. Het gaat om 15 mensen met een vorm van autisme. Met zulke aantallen is de balans op het dorp zoek, vinden dorpsraad en inwoners. 

  1. Verhuurbedrijf slaat terug na actie PvdA tegen vermeende illegale verhuur woningen in Burgh-Haamstede
    PREMIUM

    Verhuurbe­drijf slaat terug na actie PvdA tegen vermeende illegale verhuur woningen in Burgh-Haamste­de

    BURGH-HAAMSTEDE - PvdA-fractievoorzitter Petri d’Anjou is te ver gegaan met haar beschuldigingen aan het adres van verhuurbedrijf BHVK-leisure in Burgh-Haamstede. Het raadslid slaat volgens directeur Tom van Rees de plank volledig mis met haar opmerkingen over vermeende illegale verhuur van gewone woningen aan recreanten. ,,Onze goede naam als bedrijf is ernstig geschaad", aldus Van Rees in een schriftelijke reactie.