Volledig scherm
Michelle David begin september tijdens haar optreden bij het tweedaagse festival Appelpop in Tiel © Raphael Drent

Gospelgrootheid Michelle David komt naar dorpshuis Renesse

RENESSE - Na eerder dit jaar onder meer op Pinkpop, Vestrock en Concert at Sea te hebben gestaan, komt gospelgrootheid Michelle David & the Gospel Sessions zaterdag 1 december naar het dorpshuis in Renesse. 

Daarmee is, na een jaar pauze, organisator Renesse in Concert weer helemaal terug. Eerder zette deze organisatie al namen als Level 42, Marcus Miller en Sheila E. op het podium. Met Michelle David halen ze een nieuwe ster in huis: eentje die het publiek tot in het hart weet te raken.  Kaarten zijn hier te bestellen.  

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Herdenking Joodse slachtoffers in Zierikzee

    Herdenking Joodse slachtof­fers in Zierikzee

    ZIERIKZEE - Bij het Joods monument aan de Grachtweg in Zierikzee is vandaag stilgestaan bij de dood van 22 inwoners in de Tweede Wereldoorlog. Ze werden 24 maart 1942 gedwongen huis en haard te verlaten en samen met andere Joden in Zeeland op de trein gezet naar een Duits vernietigingskamp. Het monument is geadopteerd door de de J.L. de Jongeschool, dat met de jaarlijkse herdenkingen de herinnering aan de omgebrachte stadsgenoten levend houdt. Op de zuil prijken de namen van de 22 slachtoffers.