Op de hoek Bredeweg-Noord Hogeweg moet een biogascentrale verrijzen.
Volledig scherm
Op de hoek Bredeweg-Noord Hogeweg moet een biogascentrale verrijzen. © Google maps

Glastuinbouw Sirjansland
dit jaar over op biomassa

SIRJANSLAND - Prominent Grevelingen, Van Noord Tomaten en Van Duijn Aubergines laten gezamenlijk een houtgestookte biomassacentrale bouwen op de hoek van de Bredeweg en de Noord Hogeweg in Sirjansland. 

0 reacties

 1. Geen geranium maar een blokart of powerkite voor mensen met Parkinson
  PREMIUM

  Geen geranium maar een blokart of powerkite voor mensen met Parkinson

  Bewegen als je de ziekte van Parkinson hebt, is niet altijd makkelijk. Fysiotherapeut Lennen Jonker van Fysant doet z’n best het véél leuker te maken. Op de Parkinsonbeweegdag op woensdag 22 juni op het strand aan de Brouwersdam kunnen mensen met Parkinson blokarten, powerkiten, yogaën en kwissen. Deze doelgroep komt niet meer zo vaak op het strand, weet Jonker. ,,Dus ik hoop op een mooie dag, die ze niet snel zullen vergeten.”
 2. Stiekem achter schuttingen gluren en zeven andere redenen om de Kunstschouw te bezoeken
  PREMIUM

  Stiekem achter schuttin­gen gluren en zeven andere redenen om de Kunst­schouw te bezoeken

  Nog nooit van je leven in een museum geweest en daar ook totaal geen behoefte aan? Geeft niets. Maar doe jezelf een plezier. Bezoek in ieder geval één keer de Kunstschouw op Schouwen-Duiveland. Daar kun je stiekem achter voordeuren en schuttingen gluren, van verre uitzichten genieten, liveoptredens bijwonen, toeren op je fiets, lekker een terrasje pakken. En ontdekken dat er écht wel kunst bestaat waar jij van houdt. Acht redenen waarom de Kunstschouw verrast.