Vlnr: Eveline de Lange, Leon van der Wielen en Robbert Roggeband van Giro di Schouwen-Duiveland delen de cheques uit. Hier aan medewerkers van KiKa
Volledig scherm
Vlnr: Eveline de Lange, Leon van der Wielen en Robbert Roggeband van Giro di Schouwen-Duiveland delen de cheques uit. Hier aan medewerkers van KiKa © Organisatie Giro di Schouwen-Duiveland

Giro di Schouwen-Duiveland mikt bij jubileum op 1000 deelnemers

ZIERIKZEE De organisatie van Giro di Schouwen-Duiveland hoopt op 4 augustus 2019 1000 deelnemers op de fiets te krijgen. De Giro bestaat dan 10 jaar. 

0 reacties

 1. Aart-Jan gaat op z’n knieën voor de zeekraal, maar dan heb je ook wat
  PREMIUM
  met video

  Aart-Jan gaat op z’n knieën voor de zeekraal, maar dan heb je ook wat

  Zelf eten Aart-Jan en Mirjam Bil van De Schorreblomme (Zeeuws voor lamsoor) uit Kerkwerve hun ‘Schouwse zeegroenten’ het liefst zo puur mogelijk. Maar met vers geoogste lamsoor, zeekraal, zeebanaantjes en ijskruid kun je álle kanten op. De huisverkoop van De Schorreblomme is weer begonnen. Voor Aart-Jan betekent dat uren werk op z’n knieën op hun land langs de Oosterschelde. De zeekraal van De Schorreblomme wordt met de hand geoogst.
 2. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.