Gewonden en flinke schade bij botsing N59

VideoKERKWERVE - Op de Provincialeweg (N59) bij Kerkwerve zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt bij een aanrijding. Er ontstond ook flink wat schade.

Ter hoogte van Moriaanshoofd bij Kerkwerve kwamen rond 16.15 uur een Nederlands en een Duitse personenauto met elkaar in botsing. Door de klap belandde de auto met Nederlands kenteken bij de Oude Hoofdweg tegen een hekwerk, pal naast een sloot.

Bij de botsing raakten twee personen gewond. Ambulanceteams kwamen met spoed ter plekke om hen eerste hulp te verlenen en vervolgens naar het ziekenhuis te brengen. Omstanders vingen de inzittenden in de tussentijd op. Ook een arts van de huisartsenpost schoot te hulp. Voor zover bekend raakte geen van de inzittenden ernstig gewond.

Er ontstond flink wat schade en bergingsbedrijf Ista uit Oosterland moest de beide wagens takelen. Door de klap verloor de Duitse auto, die ook een bord van de lijndienst van Connexxion omver reed, een wiel. De hoofdrijbaan van de N59 was gewoon beschikbaar. Fietsers moesten vanwege het vele glas op het wegdek voorzichtig passeren.

Volledig scherm
De voertuigen raakten zwaar beschadigd bij de botsing. © HVZeeland
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement