Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Gewonde bij val van paard in Burgh-Haamstede

BURGH-HAAMSTEDE - De brandweer en een ambulance hebben vanmiddag een persoon geholpen die gewond was geraakt bij een val van een paard in de boswachterij Westerschouwen bij Burgh-Haamstede.

 1. Regenboogvlag in top of halfstok: raad besluit vandaag over al dan niet hijsen van lhbti-symbool
  PREMIUM

  Regenboog­vlag in top of halfstok: raad besluit vandaag over al dan niet hijsen van lhb­ti-sym­bool

  ZIERIKZEE - Het zal er vanavond om spannen in de gemeenteraad. Maar zoals de vlag er nu bij hangt, lijkt er geen meerderheid te vinden voor het hijsen van de regenboogkleuren hoog in de mast voor het gemeentehuis in Zierikzee één keer per jaar. Daarmee blijft Schouwen-Duiveland dan tot weerzin van de LHBTI-gemeenschap de enige Zeeuwse gemeente waar het dundoek op ‘coming out day’ in de kast blijft.
 2. Renesse laat zien wat er nog wél kan met Koningsdag
  PREMIUM
  VIDEO

  Renesse laat zien wat er nog wél kan met Koningsdag

  RENESSE - Voorzitter Jacqueline Pronk van de Oranjevereniging Renesse probeerde het nog heel even vanochtend. Nadat zeven herauten de start van de bijzondere Koningsdag hadden aangekondigd met een rondje te paard door het dorp, zet ze vol overtuiging het Wilhelmus in. Live muziek was niet toegestaan, dus je moet wat. Maar bij gebrek aan bijval staakt ze haar poging al weer snel. Niemand blijft op het transferium ook staan om te luisteren. Geheel volgens plan, constateert burgemeester Jack van der Hoek tevreden.
 1. Verdachte van neerschieten Kezban weer voor rechter
  Play

  Verdachte van neerschie­ten Kezban weer voor rechter

 2. Zo kun je drugs laten testen bij het servicepunt in Goes
  Play

  Zo kun je drugs laten testen bij het service­punt in Goes