Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Bert Jansen

Gewonde bij kop-staartbotsing op N57 bij Serooskerke (S)

SEROOSKERKE - Bij een kop-staartbotsing op de Serooskerkseweg (N57) bij Serooskerke op Schouwen-Duiveland is vanmiddag een gewonde gevallen.

Dat meldt Veiligheidsregio Zeeland. De melding ‘ongeval met letsel’ kwam rond 13.50 uur binnen, waarna de brandweer en een ambulance direct naar de N57 gingen. Korte tijd later meldde de Veiligheidsregio dat er tien personen bij het ongeval betrokken waren. 

Bij de kop-staartbotsing waren vier auto’s betrokken. Eén van de inzittenden raakte bekneld, maar kon al snel uit de auto worden gehaald en werd met lichte verwondingen ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel. Rond 14.20 was de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zeeuws mkb kan nog wel wat leren over export: ‘Internationale handel maakt je minder kwetsbaar’
    PREMIUM

    Zeeuws mkb kan nog wel wat leren over export: ‘Internati­o­na­le handel maakt je minder kwetsbaar’

    VLISSINGEN - Zeeland is de provincie met de meeste export. En dat is vooral te danken aan de industrie. Het midden- en kleinbedrijf verkoopt nog maar weinig producten over de grens. En laat kansen liggen, zegt directeur Dick ten Voorde van de Zeeuwse ontwikkelingsmaatschappij Impuls. Ze gaat bedrijven helpen met internationale handel. ,,Het maakt je sterker en minder kwetsbaar.”