Volledig scherm
De bar van pizzeria Buon Cuore. © Simon Goedhart

Gegrilde kip en knapperige pizza in Club Four

RENESSE - Van voormalig Club Four in Renesse is niets meer terug te zien. Het pand is het afgelopen jaar volledig gestript en opnieuw ingericht door Simon Goedhart, eigenaar van pizzeria Buon Cuore. Vrijdag openen de deuren van het gloednieuwe restaurant.

Wie het pand binnenloopt ziet een nette zaak met een vleesgrill voor het raam, een houtoven in het midden en een open keuken. Goedhart is trots op de nieuwe uitstraling. ,,Eigenlijk staan alleen het dak en de buitenmuren van Club Four nog overeind", zegt hij.

Veel meer ruimte

Volledig scherm
Hapjes bij pizzeria Buon Cuore. © Simon Goedhart

Het restaurant telt drie etages en heeft ruimte voor tweehonderd gasten; honderd binnen en honderd buiten op het terras. ,,We zaten al 25 jaar in het pand aan de overkant, zo'n vijftien meter verderop. Daar zaten we op de eerste etage, nu op de begane grond; toegankelijker en beter zichtbaar. Bovendien is hebben we veel meer ruimte. Dat was voor ons de reden om te verhuizen."

Ondanks dat alles er spic en span uitziet, moet de kaart nog steeds laagdrempelig blijven, vindt Goedhart. Naast de pizza's en pasta's is er nu ook kip van de grill aan het menu toegevoegd. Donderdag vindt de officiële opening plaats met genodigden. Gasten kunnen vanaf vrijdag in het restaurant terecht.

Volledig scherm
De nieuwe looks van pizzeria Buon Cuore. © Simon Goedhart
Volledig scherm
© Simon Goedhart