Ria de Ruiter had graag een ijswinkeltje begonnen in het praathuisje aan de Stoofweg in Dreischor, maar is gefrustreerd door de gang van zaken bij de gemeente en ziet ervan af.
Volledig scherm
PREMIUM
Ria de Ruiter had graag een ijswinkeltje begonnen in het praathuisje aan de Stoofweg in Dreischor, maar is gefrustreerd door de gang van zaken bij de gemeente en ziet ervan af. © Sandra Schimmelpennink

Geen ijswinkel in het praathuisje in Dreischor, Ria de Ruiter geeft haar plan op

DREISCHOR - IJs verkopen vanuit het praathuisje tegenover haar huis aan de Stoofweg in Dreischor in plaats vanuit de ijskar: dan had zij écht het gevoel van een eigen bedrijfje, het gebouwtje werd weer gebruikt én zou onderhouden worden. Maar Ria de Ruiter ziet ervan af. Ze vindt de houding van de gemeente ‘frustrerend’.

 1. Ontsnappen uit een piramide in Burgh-Haamstede? Jan Willem Prince bouwt een VR escaperoom waarin dat kan
  PREMIUM

  Ontsnappen uit een piramide in Burgh-Haamstede? Jan Willem Prince bouwt een VR escaperoom waarin dat kan

  BURGH-HAAMSTEDE - Jan Willem Prince zag het al helemaal voor zich: hij zou de werkplaats van het voormalige bouwbedrijf J.C. Prince verbouwen tot escaperoom met verschillende kamers. ,,Maar dan zit je vast aan één type kamer en dat vonden we te beperkend. Toen zagen we dat virtual reality in opkomst is.” In juni wil hij zijn eigen VR escaperoom openen aan de Hogezoom in Burgh-Haamstede.
 1. Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg
  Play

  Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg

 2. Goese scholieren eindelijk weer samen om te sporten
  Play

  Goese scholieren eindelijk weer samen om te sporten