Jos van der Maarel uit Gent heeft de gemeenteraad van Schouwen-Duiveland eerder toegesproken over de herontwikkeling van camping Duinrand. Hij blijft strijden voor de belangen van de huurders en spreekt daarom maandag de leden van de commissie Ruimte en Economie toe.
Volledig scherm
PREMIUM
Jos van der Maarel uit Gent heeft de gemeenteraad van Schouwen-Duiveland eerder toegesproken over de herontwikkeling van camping Duinrand. Hij blijft strijden voor de belangen van de huurders en spreekt daarom maandag de leden van de commissie Ruimte en Economie toe. © Wendy Wagenmakers

‘Geef ons een eerlijke kans’: recreanten Duinrand vragen gemeente om uitstel bestemmingsplan

BURGH-HAAMSTEDE - ,,Gemeente Schouwen-Duiveland wordt wakker en wacht met het goedkeuren van de herontwikkeling van camping Duinrand.” Huurdersvereniging Duinrand Samen Sterk komt met argumenten voor uitstel.

  1. Boswachter Eddie houdt zich nu noodgedwongen even gedeisd, maar heeft wél al 1000 kilometer in de benen
    PREMIUM

    Boswachter Eddie houdt zich nu noodgedwon­gen even gedeisd, maar heeft wél al 1000 kilometer in de benen

    Eddie Wolfswinkel heeft 1000 kilometer in de benen zitten. En geen dag, zelfs geen uur, is hetzelfde geweest. Een rollercoaster noemt de Zeeuwse boswachter zijn reis. De loper uit Colijnsplaat, die op de Bevelanden en Schouwen-Duiveland werkt, maakt een voettocht van Sicilië naar Nederland om geld op te halen voor kinderen met de ziekte van Lyme. Door een voetblessure houdt hij zich even gedeisd, maar op 1 januari hoopt Wolfswinkel zijn reis fris en fruitig voort te zetten.