Fleurtje en Wilco Jochem, bekende gezichten in Renesse, hadden na de sleuteloverdracht maar een paar dagen om het pension gereed te maken voor de eerste gasten kwamen.
Volledig scherm
PREMIUM
Fleurtje en Wilco Jochem, bekende gezichten in Renesse, hadden na de sleuteloverdracht maar een paar dagen om het pension gereed te maken voor de eerste gasten kwamen. © Marieke Mandemaker

Fleurtje en Wilco zijn de nieuwe gezichten van pension 't Diepe in Renesse

RENESSE - Pension 't Diepe in Renesse is in nieuwe handen: die van het jonge stel Wilco en Fleurtje Jochem. Met al flink wat horeca-ervaring op zak beginnen ze voor zichzelf aan de Vroonweg. Een wens die ze al veel langer hadden komt daarmee uit.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?