Volledig scherm
Eerdere editie van Beachboom. © Dirk-Jan Gjeltema

Festival Beachboom groeit: meer podia, meer soorten muziek

SCHARENDIJKE - Festival Beachboom op de Brouwersdam groeit verder. Vanaf dit jaar staan er drie podia en worden er meerdere soorten muziek gedraaid en gespeeld.

De 23e editie van Beachboom, aan de voet van de Brouwersdam bij Scharendijke, vindt plaats op zaterdag 3 augustus. Het festival, dat geroemd wordt om de relaxte sfeer, staat nu vooral bekend als een dance-evenement. Naast de bestaande ‘house stage’ komen er een ‘party stage’ en een ‘90's stage’ bij. Vorig jaar trok Beachboom zo'n 6200 bezoekers.

De eerste namen voor de editie van dit jaar worden vrijdag bekendgemaakt. Dan begint ook de kaartverkoop. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Herdenking Joodse slachtoffers in Zierikzee

    Herdenking Joodse slachtof­fers in Zierikzee

    ZIERIKZEE - Bij het Joods monument aan de Grachtweg in Zierikzee is vandaag stilgestaan bij de dood van 22 inwoners in de Tweede Wereldoorlog. Ze werden 24 maart 1942 gedwongen huis en haard te verlaten en samen met andere Joden in Zeeland op de trein gezet naar een Duits vernietigingskamp. Het monument is geadopteerd door de de J.L. de Jongeschool, dat met de jaarlijkse herdenkingen de herinnering aan de omgebrachte stadsgenoten levend houdt. Op de zuil prijken de namen van de 22 slachtoffers.