Marcel Willemse en Daniëlle van Tongeren in de zaal in opbouw; één dag voor de laatste editie van Goud voor Oud
Volledig scherm
PREMIUM
Marcel Willemse en Daniëlle van Tongeren in de zaal in opbouw; één dag voor de laatste editie van Goud voor Oud © Ernesta Verburg

Er zal best een traantje rollen, maar Marcel en Daniëlle gaan genieten van de laatste keer Goud voor Oud

BURGH-HAAMSTEDE - Ze stonden er met diep verdriet, maar ook jubelend van vreugde. Jaar na jaar praatte presentatieduo Marcel Willemse en Daniëlle van Tongeren Goud voor Oud aan elkaar. Donderdag doen ze dat voor de áller-, állerlaatste keer. ,,Het was goud. Elk jaar opnieuw.”

 1. Schouwen-Duiveland stelt voorwaarde aan twee ton voor overgang jeugdhulp Intervence
  PREMIUM

  Schou­wen-Duiveland stelt voorwaarde aan twee ton voor overgang jeugdhulp Intervence

  ZIERIKZEE - Natuurlijk betaalt Schouwen-Duiveland mee aan een zo rimpelloos mogelijke overgang van de jeugd- en gezinszorg van Intervence. Maar de drie andere organisaties die deze taak in Zeeland gaan uitvoeren, mogen dat geld pas aanspreken op het moment dat de hele gang van zaken goed is geregeld. ,,En is er in die overgangsperiode meer geld nodig, kom dan terug bij deze raad, dan zullen we daar opnieuw naar kijken", aldus LSD-raadslid Laurence Haack.
 2. Niemand wilde een rijtjeshuis, daarom komen er nu levensloopbestendige woningen aan de Brouwerijstraat in Noordgouwe

  Niemand wilde een rijtjes­huis, daarom komen er nu levensloop­be­sten­di­ge woningen aan de Brouwe­rijstraat in Noordgouwe

  NOORDGOUWE - Het is achteraf makkelijk praten, maar na bijna 10 jaar weet Hans Boogert dat hij in de Brouwerijstraat in Noordgouwe op het verkeerde paard heeft gewed. Het plan om daar tien geschakelde eengezinswoningen te bouwen op de plek van boerderij De Lelie blijkt een mislukking. Daarom komt het Oosterlandse bouwbedrijf met een nieuw idee: vijf levensloopbestendige woningen.
 1. Politie doorzoekt woning en winkel van vermiste Ichelle
  Play

  Politie doorzoekt woning en winkel van vermiste Ichelle

 2. 'In Mariekerke help je elkaar, want je hebt elkaar nodig'
  Play

  'In Mariekerke help je elkaar, want je hebt elkaar nodig'