Foto-onderschrift: Annemarike Ruitenbeek en Oscar Postema als de twee ‘pinguïn-achtige’ man en vrouw in de voorstelling ‘Vaders en Eieren’.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto-onderschrift: Annemarike Ruitenbeek en Oscar Postema als de twee ‘pinguïn-achtige’ man en vrouw in de voorstelling ‘Vaders en Eieren’. © Theaterloods-B

Eindelijk weer op de planken; niet in het theater, maar in een klaslokaal

BROUWERSHAVEN - Lange tijd kon het Zeeuwse Jeugdtheatergezelschap Theaterloods-B niet spelen. U raadt het al... corona gooide roet in het eten. Maar nu mogen ze weer. De leerlingen van OBS De Schoener in Brouwershaven krijgen binnenkort als een van de eerste try-out voorstellingen te zien.

 1. Niemand wilde een rijtjeshuis, daarom komen er nu levensloopbestendige woningen aan de Brouwerijstraat in Noordgouwe

  Niemand wilde een rijtjes­huis, daarom komen er nu levensloop­be­sten­di­ge woningen aan de Brouwe­rijstraat in Noordgouwe

  NOORDGOUWE - Het is achteraf makkelijk praten, maar na bijna 10 jaar weet Hans Boogert dat hij in de Brouwerijstraat in Noordgouwe op het verkeerde paard heeft gewed. Het plan om daar tien geschakelde eengezinswoningen te bouwen op de plek van boerderij De Lelie blijkt een mislukking. Daarom komt het Oosterlandse bouwbedrijf met een nieuw idee: vijf levensloopbestendige woningen.
 1. Anna Ivens-de Rijcke viert vandaag haar 100ste verjaardag
  Play

  Anna Ivens-de Rijcke viert vandaag haar 100ste verjaardag

 2. Alle nieuwe maatregelen op een rijtje
  Play

  Alle nieuwe maatrege­len op een rijtje