Kleedjesroute in Nieuwerkerk. In de Weststraat staat Jojanneke Donselaar. Ze verkoopt onder meer haar eigen motor nu ze moeder is geworden. Op de foto buurjongen Anis Kooj, zoon Levi (3) en dochter Kyra (6) op de motor, Jojanneke met baby Jade.
Volledig scherm
Kleedjesroute in Nieuwerkerk. In de Weststraat staat Jojanneke Donselaar. Ze verkoopt onder meer haar eigen motor nu ze moeder is geworden. Op de foto buurjongen Anis Kooj, zoon Levi (3) en dochter Kyra (6) op de motor, Jojanneke met baby Jade. © Marieke Mandemaker

Eerste rommelroute Nieuwerkerk smaakt naar meer

NIEUWERKERK - Koopjesjagers konden zaterdag langs tientallen adressen struinen in Nieuwerkerk. De eerste officiële rommelroute was mede dankzij het weer een succes. Er komt een vervolg.

0 reacties

  1. Ria Geluk wil haar verhaal blijven vertellen: ‘De kracht van het water wordt nog altijd onderschat’

    Ria Geluk wil haar verhaal blijven vertellen: ‘De kracht van het water wordt nog altijd onderschat’

    Ria Geluk vertelt het verhaal van de Watersnoodramp vaak én graag. Omdat ze het ontzettend belangrijk vindt dat we ons de Ramp herinneren. ,,Vanwege de kracht van het water, die altijd nog onderschat wordt. Maar die áltijd zal winnen. Daar ben ik van overtuigd.” Met het boek ‘Zichtbare Herinneringen’ en de tentoonstelling ‘Verkommerd Eiland’ voegt Geluk opnieuw wat aan dat verhaal toe.