Eigenaar Cees Snijders van Restaurant Sence in Burgh-Haamstede presenteert zijn Schodu rum in de perenboomgaard. Deze peren worden gebruikt in deze rum.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Cees Snijders van Restaurant Sence in Burgh-Haamstede presenteert zijn Schodu rum in de perenboomgaard. Deze peren worden gebruikt in deze rum. © Sandra Schimmelpennink

Eerst maakte Cees Zeeuwse gin, nu is er ook rum. Met karamel-zeezout

Zeeuws etenNa het succes van de SchoDu gin kwam Cees Snijders uit Burgh-Haamstede onlangs met een eigen Zeeuwse rum op de markt. ,,Twee jaar geleden begon ik met het ontwikkelen van een eigen gin, vooral omdat ik zelf erg van gin houd en in het buitenland altijd op zoek ga naar lekkere en authentieke streekproducten.”

  1. Zo kun je drugs laten testen bij het servicepunt in Goes
    Play

    Zo kun je drugs laten testen bij het service­punt in Goes

  2. Leo waarschuwt Zeeuwse jeugd voor verslavingen
    Play

    Leo waarschuwt Zeeuwse jeugd voor verslavin­gen