Mosselman Bart Schot (85) bij Proef Zeeland op Neeltje Jans. Links van hem kleindochter Ann Braber (19) en rechts dochter Marieke Braber-Schot (42).
Volledig scherm
PREMIUM
Mosselman Bart Schot (85) bij Proef Zeeland op Neeltje Jans. Links van hem kleindochter Ann Braber (19) en rechts dochter Marieke Braber-Schot (42). © Sandra Schimmelpennink

Een ‘zuunig gezicht’ trekken, daar zijn de Schotjes meester in

RENESSE - Trok mosselman Bart Schot (85) ‘z’n zuunige gezicht’ dan trok half Zeeland z'n portemonnee. Dochter Marieke (42) en kleindochter Ann (19) hebben dat gezicht geërfd. Ook zij doen álles om geld in te zamelen voor Thuredriht. Zoals een Mossel Drive Thru optuigen, zaterdag in Renesse.

  1. Watersportvereniging Brouwershaven wil nieuw clubgebouw neerzetten
    PREMIUM

    Watersport­ver­e­ni­ging Brouwersha­ven wil nieuw clubgebouw neerzetten

    BROUWERSHAVEN - Watersportvereniging Brouwershaven wil een nieuw clubgebouw gaan neerzetten. De huidige stek van de watersporters, Yachtclub ’t Roefje aan de Haven Noordzijde, voldoet niet meer. Ook lukt het niet om iets in al bestaande panden te realiseren. De nieuwbouw wordt een lang traject, weten de watersporters. Dit weekend was het feest in Brouwershaven, om de opgeknapte Markt en de vernieuwde jachthaven te vieren.