Kok Kees Visser, hier nog in de keuken van Mondragon, is voor zichzelf begonnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Kok Kees Visser, hier nog in de keuken van Mondragon, is voor zichzelf begonnen. © Sandra Schimmelpennink

Een vijfgangenmenu bij je thuis of in welk restaurant dan ook: Kees Visser kookt nu overal

ZIERIKZEE - Sta niet gek te kijken als je voedselkunstenaar Kees Visser ineens in de keuken van meerdere restaurants aantreft, of in die van jezelf. Hij kookt nu overal waar hij gevraagd wordt.

  1. ‘Ongezonde cultuur binnen Zeeuwse veiligheidsregio woekert door’; Officier van dienst luidt de noodklok
    PREMIUM

    ‘Ongezonde cultuur binnen Zeeuwse veilig­heids­re­gio woekert door’; Officier van dienst luidt de noodklok

    ZIERIKZEE - Na bijna veertig jaar, waarvan goed de helft als beroeps, zit het er op bij de brandweer voor Joop Juffermans (66). ,,Ik heb het altijd een geweldig vak gevonden. Ik zou het zo weer doen. Maar met de Veiligheidsregio Zeeland heb ik altijd een haat-liefde verhouding gehad. Tot mijn laatste werkdag aan toe.” Volgens de officier van dienst uit Zierikzee heerst er nog steeds een ongezonde cultuur en vriendjespolitiek binnen de organisatie, wat noodzakelijke veranderingen tegenhoudt.