Santoucha van der Meij, hier met haar Grand Prix-paard Winsor, gaat lesgeven om geld in te zamelen voor gehandicapte ruiters.
Volledig scherm
PREMIUM
Santoucha van der Meij, hier met haar Grand Prix-paard Winsor, gaat lesgeven om geld in te zamelen voor gehandicapte ruiters. © Sandra Schimmelpennink

Een stralend gezicht, daar zet Santoucha zich graag voor in: ze geeft paardrijlessen om gehandicapten te steunen

DREISCHOR - Ze heeft het zelf niet breed, maar als ze wat voor een ander kan doen, staat ze klaar. Net als haar hele familie overigens. Santoucha van der Meij (36) uit Dreischor doet mee aan Ride for ParaPaard. Ze biedt zich aan als paardrij-instructeur en zamelt zo geld in om paardrijden voor gehandicapten te ondersteunen. Het is een actie waar ook beroemde ruiters zoals Anky van Grunsven aan meedoen.

 1. Ralph Oomen houdt van het bruisende stadsleven, maar op zijn tijd gaat hij nog graag terug naar Sir
  PREMIUM
  Eens een Zeeuw

  Ralph Oomen houdt van het bruisende stadsleven, maar op zijn tijd gaat hij nog graag terug naar Sir

  Ralph Oomen (28) groeide op in Sirjansland waar zijn ouders een melkveebedrijf hadden. Van het spelen in strobalen ging het na verloop van tijd tot studeren in Taiwan. Als hij daar de smog en enorme drukte zat was, ging ie even een jungleberg op. Of een hotspring in. Inmiddels woont hij in Rotterdam. ,,Het bruisende stadsleven is fijn. Tegelijkertijd raast alles hier voorbij, vandaar dat ik mij op zijn tijd graag naar Sir begeef.”
 1. Mark Rutte: "'Tunnel tolvrij' roepen, dat is makkelijk"
  Play

  Mark Rutte: "'Tunnel tolvrij' roepen, dat is makkelijk"

 2. Mini docu: Milan Vader in voetsporen van Patrick Tolhoek
  Play

  Mini docu: Milan Vader in voetsporen van Patrick Tolhoek