Links afslaan naar Goedbloed Auto's mag, maar bij drukte is het beter even een stukje door te rijden de rotonde rond, adviseert Jelle den Boer van het autobedrijf ook toekomstige klanten zijn PostNl servicepunt in de showroom.
Volledig scherm
PREMIUM
Links afslaan naar Goedbloed Auto's mag, maar bij drukte is het beter even een stukje door te rijden de rotonde rond, adviseert Jelle den Boer van het autobedrijf ook toekomstige klanten zijn PostNl servicepunt in de showroom. © Sandra Schimmelpennink

Een PostNL-punt pal naast een drukke weg is ‘vragen om ongelukken’

‘Dit is wachten op ongelukken’, luidt de teneur op sociale media over het verplaatsen van het PostNL-punt naar autobedrijf Goedbloed langs de drukke N59 bij Zierikzee. Een klein stukje doorrijden de rotonde rond, adviseert bedrijfseigenaar Jelle den Boer zijn klanten niet linksaf te slaan. ,,Dan is er helemaal niks aan de hand.”

 1. Gratis koffie en een praatje in De Koperen Tuin
  PREMIUM
  column Jan Vantoortelboom

  Gratis koffie en een praatje in De Koperen Tuin

  Afgelopen zaterdag en zondag had ik het geluk twee keer 15 minuten te mogen optreden in een literaire avond georganiseerd door De Baaierd. De eerste keer was in het Ledeltheater in Oostburg, de tweede keer in het filmtheater in Zierikzee. Leuke locaties. De Baaierd breekt literaire potten en is een initiatief van drie letterkundige powervrouwen: Joyce Pijnenburg (Bureau De Filosoof), Marloes Matthijssen (elizee tekst & idee) en Anna de Bruyckere (stadsdichter van Middelburg in 2018/19). Op de website staat: ‘De Baaierd is een broedplaats, podium en herberg voor de letteren in de breedste zin des woords – door vele soorten Zeeuwen, en vóór vele soorten Zeeuwen’.
  Zierikzee