Deelnemer Peter de Munnik (r) ontpopt zich als geboren gids en wandelt samen met zijn vrouw Rianne de beleefroute door Zonnemaire. Voorop loopt Conny den Heijer met de routebeschrijving, achter haar Peter van Loo met achter hem Peter van Eijk, allen uit Zonnemaire. Achter De Munnik loopt Erwin den Heijer, de man van Conny.
Volledig scherm
PREMIUM
Deelnemer Peter de Munnik (r) ontpopt zich als geboren gids en wandelt samen met zijn vrouw Rianne de beleefroute door Zonnemaire. Voorop loopt Conny den Heijer met de routebeschrijving, achter haar Peter van Loo met achter hem Peter van Eijk, allen uit Zonnemaire. Achter De Munnik loopt Erwin den Heijer, de man van Conny. © Sandra Schimmelpennink

Een ommetje met de heren uit het Zonnemaire van vroeger tijden: d’Ouwe Smisse organiseert beleefroutes door het dorp

ZONNEMAIRE - Het is letterlijk een blokje om, maar dat neemt niet weg dat er genoeg te zien en te bespreken is. Evert van Dilst van Proeflokaal d’Ouwe Smisse in Zonnemaire is samen met vaste klanten op het idee gekomen om een wandeling in het dorp te organiseren. Vorige week was de eerste, deze paaszondag was er een nieuwe route onder de naam Beleef Zonnemaire.