Volledig scherm
© Ernesta Verburg

Een huis vol visite tijdens de Burenborrel van Buzee

ZIERIKZEE - Nel Verheij (derde van links) woont er nog niet eens, maar toch had ze woensdag al een huis vol visite. 

Tijdens de door Zeeuwland opgetuigde Burenborrel van Buzee konden aanstormende wijkbewoners alvast een kijkje nemen in het huis waar Nel eind dit jaar gaat wonen. En kon er kennis gemaakt worden met de nieuwe buren. In het huis links van haar trekken Danny en Lia Schnitzler, toevallig nu ook al haar buren. Aan de andere kant komen Mike Dekker en Evy van der Veer. Hun buurman op de hoek is Karel de Jonge.        

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Debora (24) werkt in vluchtelingenkamp op Lesbos: ,,Hoe zeg je liefdevol ‘nee’ als alles in je schreeuwt dat je deze mensen moet helpen?”
    PREMIUM

    Debora (24) werkt in vluchtelin­gen­kamp op Lesbos: ,,Hoe zeg je liefdevol ‘nee’ als alles in je schreeuwt dat je deze mensen moet helpen?”

    BRUINISSE - Een moeder met een pasgeboren baby en een kindje van amper één jaar smeekt om een droog, warm plekje in het vluchtelingenkamp op het Griekse eiland Lesbos. Maar alles wat Debora Molenaar haar op dat moment kan bieden, is een modderig tentje aan de rand. Het is de dagelijkse praktijk voor de 24-jarige hulpverlener uit Bruinisse. Voor de feestdagen is ze even terug op het thuishonk. Om emotioneel bij te tanken.