Eddie Wolfswinkel in boswachterij Westenschouwen, wat deel uitmaakt van zijn werkgebied. Tijdens zijn deels winterse reis doorkruist hij Italië, een stukje Zwitersland en Duitsland.
Volledig scherm
PREMIUM
Eddie Wolfswinkel in boswachterij Westenschouwen, wat deel uitmaakt van zijn werkgebied. Tijdens zijn deels winterse reis doorkruist hij Italië, een stukje Zwitersland en Duitsland. © Marieke Mandemaker

Eddie kon na tekenbeet geen trap meer op, maar gaat nu 3000 kilometer lopen

Doodziek werd boswachter Eddie Wolfswinkel (27) uit Colijnsplaat na een beet door een besmette teek. Het was nét het zetje dat hij nodig had om zijn grote reisdroom waar te maken. Maar niet zonder ook iets voor anderen te doen. Wolfswinkel gaat ‘Lopen tegen Lyme’.

  1. Zierikzeese horecabaas snapt er niks van: ‘Wij geen coronaproof terras? Dan zijn ze allemáál in overtreding!’
    PREMIUM

    Zierikzee­se horecabaas snapt er niks van: ‘Wij geen corona­proof terras? Dan zijn ze allemáál in overtre­ding!’

    ZIERIKZEE - ,,Als wij in overtreding zijn, dan zijn andere horecazaken met Covid-terrassen in Zierikzee ook in overtreding.” Pandbaas Sjoerd Dillisse vindt dat dat de gemeente Schouwen-Duiveland met twee maten meet. Op zijn aanraden heeft zijn huurder, restauranthouder Byron van Bree van Tafelen bij Zeeuws Meisje, daarom een verzoek om handhaving op andere Covid-terrassen in Zierikzee ingediend.