Zij willen een pumptrackbaan. Van links naar rechts: Lennart Verkaart, Joris Doodkorte, Kay van de Velde, Natalie Stouten, Lou van de Velde en Kirsten van de Velde.
Volledig scherm
PREMIUM
Zij willen een pumptrackbaan. Van links naar rechts: Lennart Verkaart, Joris Doodkorte, Kay van de Velde, Natalie Stouten, Lou van de Velde en Kirsten van de Velde. © Katja van Noort

Drietal pleit voor pumptrackbaan in Renesse of Burgh-Haamstede

RENESSE – Als het aan Lennart Verkaart, Kirsten van de Velde en Joris Doodkorte ligt, krijgt de Westhoek een pumptrackbaan. Een verhard circuit met bulten en kombochten, waar je met bijvoorbeeld een fiets of skateboard vaart maakt door een pompende beweging van het lichaam. Het idee staat nog in de kinderschoenen en een exacte locatie is er nog niet, maar het drietal is druk aan het inventariseren of er animo is. Er zijn tot nu toe 350 handtekeningen opgehaald.

 1. Scheids vertrekt onder politiebegeleiding en VDL eruit na periodetitel: lees hier alles over de nacompetitie
  PREMIUM
  voetbal totaal

  Scheids vertrekt onder politiebe­ge­lei­ding en VDL eruit na periodeti­tel: lees hier alles over de nacompeti­tie

  Er zijn nog 27 regioclubs actief in de nacompetitie. Het is de vraag of dit zo blijft, want het doorgaan van Barendrecht-TEC is nog ongewis. Voor VDL is het al klaar. De club uit Maassluis won de derde periodetitel, maar degradeerde zaterdag naar de vierde klasse. De wedstrijd van Zwarte Pijl verliep uiterst tumultueus. Er moest zelfs politie aan te pas komen om de wedstrijd tot een ‘goed’ einde te brengen. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
  Oude-Tonge, Dirksland, Middelharnis, Ouddorp