Volledig scherm
DJ Timski tijdens de uitreiking van de Party Award. © De Vaste Clique

DJ Timski uit Nieuwerkerk wint felbegeerde Party Award

NIEUWERKERK - Eindelijk, na drie jaar er nét naast te hebben gegrepen, heeft Tim Richel (23) zijn felbegeerde Party Award te pakken. ‘Een kroon op heel hard werken’ voor de geboren Goesenaar, die nu in Nieuwerkerk woont.

De prijs, voor populairste opkomende dj, is de waardering die Richel die achter de draaitafel staat als DJ Timski, graag wilde. ,,Ik ben nu vijf jaar fulltime dj en het gaat echt heel goed. Dat mag best iedereen weten.”

Richel is een feest-dj. Hij draait hits uit de jaren tachtig, maar ook nieuwe nummers. ‘Van Hazes tot house’, zoals hij het zelf omschrijft. ,,Ik heb nu ook een paar eigen liedjes, Nederlandstalige feestnummers, die richting après-ski gaan. Maar ik wil nu meer richting dance.”

Het is voor Richel een jaar of zes geleden allemaal begonnen bij discotheek De Zoom in Renesse. Inmiddels staat hij in feesttenten en festivals door het hele land en zelfs daarbuiten. ,,Bulgarije, Griekenland, Portugal, Spanje... De laatste tijd kom ik overal. En ook nog elke maand in café Nationaal in Goes. Ik blijft Zeeland trouw.”