Kunstenaar Anne Ausloos duwt de boot door de verborgen zeetuin in het caisson. Met schipper Bas van Damme en aan boord Marjan en Hans Hidskes uit Serooskerke.
Volledig scherm
PREMIUM
Kunstenaar Anne Ausloos duwt de boot door de verborgen zeetuin in het caisson. Met schipper Bas van Damme en aan boord Marjan en Hans Hidskes uit Serooskerke. © Marieke Mandemaker

Dit zien kunstenaars na 5 jaar balanceren tussen zoet en zout

SEROOSKERKE - Het is één van de grootste opgaven van dit moment, vindt gedeputeerde Ben de Reu. Hoe krijg je bij mensen tussen de oren dat het klimaat verandert? De droge zomer die we hadden, draagt daar toe bij. Maar ook een manifestatie als Balans van Zoet en Zout. Het was huiveren en genieten ineen, zaterdag bij de Schelphoek bij Serooskerke.

0 reacties

  1. Dementerende ouderen gaan in voormalige ADHD-boerderij wonen in Ouwerkerk; De Zorgheimer gaat in juli van start

    Dementeren­de ouderen gaan in voormalige ADHD-boerderij wonen in Ouwerkerk; De Zorgheimer gaat in juli van start

    OUWERKERK - De polder bij Ouwerkerk blijkt bijzonder aantrekkelijk voor zorgverleners. Op de plek waar eerst de stichting Ojee ADHD jongeren huisveste opent in juli een woonzorgcentrum voor ouderen, genaamd De Zorgheimer. In dezelfde polder bevinden zich ook zorgboerderij De Stelle, een natuurgeneeskundige praktijk Zonvitaris en paardentrain- en coachpraktijk Gedragscentrum Zeeland.