De wegen naar het Watersnoodmuseum en het Rampmonument (naast de achterste caisson) zijn tijdens de herdenking op 1 februari afgesloten voor verkeer. Publiek wordt met gratis bussen vanuit Zierikzee naar het monument en weer terug gebracht.
Volledig scherm
PREMIUM
De wegen naar het Watersnoodmuseum en het Rampmonument (naast de achterste caisson) zijn tijdens de herdenking op 1 februari afgesloten voor verkeer. Publiek wordt met gratis bussen vanuit Zierikzee naar het monument en weer terug gebracht. © Johan Van Der Heijden

Dit is wat je moet weten als je naar de herdenking in Ouwerkerk wil: wegen dicht, parkeren op afstand

Voorgaande jaren werd volstaan met een paar dranghekken op de weg en een handvol gemeentelijke handhavers en wijkagenten, om de rust ter hoogte van het herdenkingsmonument bij Ouwerkerk te waarborgen. Maar voor de plechtigheid morgen rond de Ramp van 1953 gelden heel wat extra (veiligheids)maatregelen.

 1. Lach terug bij Zwaluwen en Binnenmaas, XerxesDZB krijgt tik: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  Lach terug bij Zwaluwen en Binnenmaas, XerxesDZB krijgt tik: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  Het blijft ongemeen spannend in de Rotterdams getinte vierde divisie, zeker nu Zwaluwen gaat winnen. De Vlaardingers verrasten tegen ARC. XerxesDZB is juist weer wat verder van de vierde divisie. FC Binnenmaas won onder de nieuwe interim-trainer eindelijk weer eens, met een voorname rol van zijn zoon. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
  Oude-Tonge, Dirksland, Middelharnis, Ouddorp