Brusea krijgt 11.000 euro voor een nieuwe buitenkeuken. Voorzitter Martin van Dommele en penningmeester Cor Giljam tonen trots de cheque.
Volledig scherm
PREMIUM
Brusea krijgt 11.000 euro voor een nieuwe buitenkeuken. Voorzitter Martin van Dommele en penningmeester Cor Giljam tonen trots de cheque. © Brusea

Discolampen, een buitenkeuken en een getijdenbak voor Bruinisse met geld uit het Windfonds

BRUINISSE - Een nieuwe buitenkeuken voor visserijmuseum Brusea, nieuwe discolampen voor jeugdsoos De Pul en een getijdenbak aan de dijk bij Bruinisse. Het vissersdorp aan de Oosterschelde krijgt in totaal bijna 20.000 euro te besteden vanuit het Windfonds Krammer. Woensdagavond zijn de cheques uitgereikt aan vijf projecten in de regio.

  1. Kapper gezocht voor één van de kleinste kapsalons van Nederland
    PREMIUM

    Kapper gezocht voor één van de kleinste kapsalons van Nederland

    Het zal een van de kleinste kapsalons van Nederland zijn: de ruimte van krap 9 vierkante meter in Eet- en Knipcafé de Barbier in Ouwerkerk. Dé plek waar je je knip- of scheerbeurt kunt combineren met een lekker drankje of een goede maaltijd. Het is een gouden formule, weet restauranteigenaar Martijn Boonman (45). Nu kapster (en bedenkster) Cora Neele met het knippen is gestopt, zoekt hij een opvolger voor de kapsalon.