Evert van Dilst is op de zolder van d'Ouwe Smisse in Zonnemaire brouwerij de Eenhoorn begonnen en checkt het suikergehalte van één van zijn nieuwe brouwsels.
Volledig scherm
PREMIUM
Evert van Dilst is op de zolder van d'Ouwe Smisse in Zonnemaire brouwerij de Eenhoorn begonnen en checkt het suikergehalte van één van zijn nieuwe brouwsels. © Katja van Noort

De vrolijke roze eenhoorn uit Zonnemaire smaakt naar meer: d’Ouwe Smisse wekt oud bier tot leven

ZONNEMAIRE - Vergane glorie herleeft op de zolder van restaurant d’Ouwe Smisse in Zonnemaire. Chefkok Evert van Dilst moet zijn pannen door de gedwongen coronasluiting even laten staan. En dus tapt hij nu uit een ander vaatje. Blond, dubbel, tripel, stout en speciale themabiertjes, onder het vrolijke logo van een roze eenhoorn.

  1. Scherpbier: "Niet groot, maar wel gemoedelijk"
    Play

    Scherpbier: "Niet groot, maar wel gemoede­lijk"

  2. Mark Rutte: "'Tunnel tolvrij' roepen, dat is makkelijk"
    Play

    Mark Rutte: "'Tunnel tolvrij' roepen, dat is makkelijk"