Het aantal standplaatsen op camping De Oase in Renesse wordt uitgebreid met 77 tot een totaal van 589 recreatieverblijven, die jaarrond gebruikt kunnen worden. De uitbreiding met 8,4 hectare komt rechts achterin, op het veld achter de hoge haag.
Volledig scherm
PREMIUM
Het aantal standplaatsen op camping De Oase in Renesse wordt uitgebreid met 77 tot een totaal van 589 recreatieverblijven, die jaarrond gebruikt kunnen worden. De uitbreiding met 8,4 hectare komt rechts achterin, op het veld achter de hoge haag. © Siblu De Oase

De stacaravan is heilig bij De Oase in Renesse: straks zijn er zelfs meer welkom

Op veel campings ruimen de stacaravans het veld voor luxe vakantievilla's. Niet op camping De Oase in Renesse: die maakt juist plaats voor extra stacaravans.

  1. Minstens 16 kerken met sluiting bedreigd: ‘Het is belangrijk dat er goede keuzes worden gemaakt’
    PREMIUM

    Minstens 16 kerken met sluiting bedreigd: ‘Het is belangrijk dat er goede keuzes worden gemaakt’

    Het stikt van de kerkgebouwen op Schouwen-Duiveland, maar de toekomst ervan is onzeker. 37 kerken zijn op dit moment nog religieus in gebruik. Die functie dreigt binnen nu en vijftien jaar bij zeker 16 van deze gebouwen te verdwijnen. Het behoud van alle kerkgebouwen is geen noodzaak, zegt Jan van de Voorde van Erfgoed Zeeland. ,,Maar het is wel belangrijk dat er goede keuzes worden gemaakt.”