Volledig scherm
Van links naar rechts: René Plu (techniek), Margo Lemsom (samenstelling en presentatie), telefoniste Ina Goudzwaard en Xandra Francke (samenstelling en presentatie).

De Ochtendmix viert achthonderdste uitzending op Radio Schouwen-Duiveland

ZIERIKZEE - Het populaire programma De Ochtendmix van Radio Schouwen-Duiveland wordt volgende week woensdag voor de achthonderdste keer uitgezonden. De extra lange jubileumuitzending duurt van 9.00 tot 12.00 uur. Oud-medewerkers van het live-programma en de sponsors zijn dan te gast. 

De Ochtendmix is een luchtig, informatief programma met nieuws uit de ochtendbladen en de meest bijzondere berichten uit de media. Verder is er elke woensdag een taart voor een jarige, jubilaris of pechvogel en een bos bloemen voor een persoon die dat volgens een luisteraar heeft verdiend. Er is ook een spelletje waarbij de luisteraars moeten raden welke locatie onlangs door de presentatrice werd bezocht. 

De Ochtendmix wordt gepresenteerd door het duo Xandra Francke en Margo Lemsom. René Plu is de vaste technicus en Ina Goudzwaard neemt de telefoontjes van de luisteraars aan. 

Veel te leuk

Achthonderd woensdagochtenden, dan stopt Margo Lemsom er vast binnenkort mee? ,,Ben je bedonderd. Ik ga er nooit mee stoppen. Ik vind het veel te leuk om mensen blij te maken en dat doen we met dit programma."  Volgend jaar is er weer reden voor een feestje. Dan bestaat De Ochtendmix namelijk 25 jaar.   

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement