Volledig scherm
nieuwerkerk bruist, ringsteken met trekker, willem bolkenbaas met 5 jarige jain en 10jarige leen, nieuwerkerk, foto dirk-jan gjeltema © Dirk Jan Gjeltema

Dag eraf bij Nieuwerkerk Bruist!

NIEUWERKERK - Het dorpsevenement Nieuwerkerk Bruist! wordt ingekort met een dag. In plaats van drie dagen wordt voortaan twee dagen feest gevierd. Waardoor meer activiteiten tegelijkertijd plaatsvinden.

Het doel is Nieuwerkerk Bruist! verder te verbeteren. Het plan is de ondernemersmarkt te verschuiven van vrijdagavond naar zaterdag, zodat de kramen tussen alle overige activiteiten door kunnen worden bezocht.

En die waren er nogal wat tijdens de achtste editie van Nieuwerkerk Bruist!, afgelopen weekend. Met veel spektakel voor kinderen en jongeren, zoals de razend populaire schuimparty en het wedstrijdje bolus eten. 

Bij het bolus eten werd Bram Minderhout eerste in de categorie 9 tot 13 jaar. Joran Kik werd in diezelfde categorie nummer twee. In de leeftijdscategorie 14 tot 16 jaar werd Damian Gons eerste en Art Grootenboer tweede. 

Het ringsteken met de trekker werd gewonnen door Hans Kosten. Met Joan Dorst en Bram van de Velde als de nummers twee en drie.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement