Volledig scherm
De Queen tributeband Crazy Little Things uit Bergen op Zoom © Jeroen Lips

Crazy Little Things eert Queen met concert in poppodium Brogum in Zierikzee

ZIERIKZEE - Wie de filmhit Bohemian Rapsody heeft gezien en nog even drastisch de behoefte heeft om live na te genieten, kan zaterdag terecht in Brogum. De Queen tributeband Crazy Little Things laat die avond in het Zierikzeese poppodium zien en vooral horen hoe zij hun helden van weleer eren, met een greep uit het brede repertoire van icoon Freddy Mercury en de zijnen.

Crazy Little Things uit Bergen op Zoom neemt je mee op de reis door de tijd, waarin Queen zich ontwikkelde als één van de beste rockbands allertijden.  De Britse wereldband zit in het dna van de in 2017 opgerichte zevenkoppige Brabantse formatie. Onder hen ook zangeres Debby Zimmerman die samen met zanger Marijn Geluk voor het ‘complete’ geluid zorgt. Het zevental benadert de bombastische sound van (het vier man sterke) Queen zo dicht mogelijk en schuwt ook het koorwerk niet. De hele show geldt als een diepe buiging naar hun helden.

Het optreden op het Zierikzeese poppodium begint om 21.30 uur. Kaarten zijn te bestellen (12,50 euro) via de site brogum.nl of te koop (15 euro) aan de kassa bij de ingang.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement