Volledig scherm
De Hervormde Adriaanskerk in Dreischor

CR@SH! kiest livemuziek bij The Great Dictator in de Adriaanskerk

DREISCHOR - Het is een filmklassieker en dan wordt-ie ook nog eens op een heel bijzondere manier vertoond. Zaterdag 14 april is The Great Dictator van Charlie Chaplin te zien in de Adriaanskerk in Dreischor. Met livemuziek, uitgekozen door tienergroep CR@SH! van muziekvereniging Crescendo.

De film -  gemaakt én in gespeeld - door Charlie Chaplin is legendarisch. Op zijn eigen komische wijze bekritiseert hij Hitler en het nazisme. De film kwam in 1940 uit. Door van de vertoning een muziekbeleving te maken, brengt Crescendo de film opnieuw tot leven voor jong en oud. Op Schouwen-Duiveland is het de eerste keer dat zo'n soort film met zelf gekozen livemuziek wordt vertoond. 

Dat gebeurt twee keer. Speciaal voor ouderen doet muziekvereniging Crescendo nog iets extra's. 's Middags (14.30 uur) kunnen 65-plussers gratis naar binnen, inclusief een hapje en een drankje. Begeleiders betalen 2,50 euro per persoon. 's Avonds (19.00 uur) kost een kaartje voor de filmbeleving  5 euro en zijn de consumpties voor eigen rekening. 

Reserveren via:  knfm@zeelandnet.nl.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement