Astrid Boot van christelijk begeleidingscentrum Aan de Hand in Scharendijke: ,,Door de inspectie zijn we dingen gaan inzien."
Volledig scherm
PREMIUM
Astrid Boot van christelijk begeleidingscentrum Aan de Hand in Scharendijke: ,,Door de inspectie zijn we dingen gaan inzien." © Ernesta Verburg

Christelijk begeleidingscentrum in Scharendijke: ‘Die hele ellende met de inspectie heeft ook goede dingen gebracht’

SCHARENDIJKE - Aan de hand. Treffender had de naam van het christelijke begeleidingscentrum in Scharendijke niet kunnen zijn. Want er was inderdaad iets aan de hand, toen de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd drie maanden geleden de alarmbellen deed rinkelen. Maar nu nemen de begeleiders weer goede dingen aan de hand. Kinderen in de ene, God in de andere.

  1. Goesenaar Levi Bouwense algeheel amateurkampioen met Katwijk: ‘Heel gaaf om mee te maken’
    PREMIUM

    Goesenaar Levi Bouwense algeheel amateurkam­pi­oen met Katwijk: ‘Heel gaaf om mee te maken’

    Voor de eventuele kampioenswedstrijd van zijn club Katwijk kreeg Levi Bouwense (22) een appje van een vriend. Hoe mooi zou het zijn als diens favoriete club Borussia Dortmund op dezelfde dag kampioen zou worden als Katwijk. Waar de geel-zwarten het behoorlijk af lieten weten, bezweken Goesenaar Bouwense en zijn teamgenoten niet onder de druk. Door een 2-1-overwinning op Spakenburg werd Katwijk algeheel amateurkampioen.
    Goes