Scharendijke Camping Duin en Strand

Sem Kleyweg, Max Kleyweg Jordy de scheppter en Justin Ammerlaan uit Den Hoorn moeten dit enorme container-gevaarte zaterdag weer terug zien te krijgen in Den Hoorn.
Volledig scherm
Scharendijke Camping Duin en Strand Sem Kleyweg, Max Kleyweg Jordy de scheppter en Justin Ammerlaan uit Den Hoorn moeten dit enorme container-gevaarte zaterdag weer terug zien te krijgen in Den Hoorn. © Marieke Mandemaker

Campinggasten nemen zwembad van 3 bij 4 meter mee naar Scharendijke

SCHARENDIJKE - Ze wilden het nog gekker maken dan de jacuzzi van vorig jaar. Justin Ammerlaan en zijn vrienden namen een zwembad van 3 bij 4 meter mee naar camping Duin & Strand in Scharendijke. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Fietsbloggers Laura en Irene testen vernieuwde kustfietsroute uit

    Fietsblog­gers Laura en Irene testen vernieuwde kustfiets­rou­te uit

    RENESSE – Het Landelijk Fietsplatform lanceerde deze zomer de vernieuwde LF kustroute, een langeafstand fietsroute die loopt van Cadzand-Bad tot Bad Nieuweschans in Groningen. Dit weekend deden bloggers en fietssters Laura Maat en Irene Maaskant uit Rotterdam Zeeland aan ter ere van de promotie van die route. Ze werden ontvangen op Strandpark de Zeeuwse Kust in Renesse door onder andere gedeputeerde van de provincie Zeeland Dick van der Velde en wethouder Daniël Joppe van Schouwen-Duiveland.