Volledig scherm
© Politieteam Oosterscheldebekken

Campingdiscoganger geeft beveiligers klappen in Scharendijke

SCHARENDIJKE - Een 19-jarige man uit Doetinchem is afgelopen nacht aangehouden omdat hij twee beveiligingsmedewerkers heeft mishandeld.

De man werd rond 01.00 uur door een beveiliger uit de campingdiscotheek aan de Kuijerdamseweg gezet omdat hij met bier gooide. De discoganger reageerde agressief en gaf de medewerker van de beveiliging een vuistslag in zijn gezicht. Een andere beveiliger schoot te hulp en pakte de jongeman vast. De verdachte verzette zich en gaf ook deze beveiliger een flinke klap tegen het gezicht en spuugde naar hem. Agenten hebben de man aangehouden en overbracht naar het cellencomplex Torentijd. De beveiligers doen aangifte van de mishandeling. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Schouwen-Duiveland ruilt oude grafsteen in voor zoeksysteem via internet
    PREMIUM

    Schou­wen-Duiveland ruilt oude grafsteen in voor zoeksys­teem via internet

    ZIERIKZEE - Ruim duizend handtekeningen haalde Adri Moelijker op tegen het weghalen van oude grafstenen door de gemeente. Het haalde niets uit. Maar ook het compromis van een aantal raadsfracties om dan op z'n minst de namen van die overledenen te verzamelen in een digitale zuil op de begraafplaatsen, sterft nu een stille dood. Dat wordt burgemeester en wethouders evengoed te duur, laten ze de raad weten.