Volledig scherm

Cabriobus rijdt tussen Renesse en Ouddorp

RENESSE - Vervoersmaatschappij Arriva laat vanaf zaterdag weer de Goereebus tijden tussen Ouddorp en Renesse. De bus, die door de open achterkant een opvallende verschijning is, verbindt de toeristische badplaatsen met elkaar en doet onderweg ook campings, vakantieparken en stranden aan.Van 23 juli tot en met 29 augustus rijdt de bus op dinsdag, woensdag en donderdag via Stellendam door naar de haven van Middelharnis, waar passagiers kunnen overstappen op de veerdienst van en naar Hellevoetsluis en het eiland Tiengemeten.

De cabriobus is voorzien van een aanhanger, waardoor passagiers gratis hun fiets mee kunnen nemen.

Een ritje kost twee euro, de ov-chipkaart is ook geldig in de bus. Voor meer informatie en de dienstregeling, zie www.arriva.nl .

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Herdenking Joodse slachtoffers in Zierikzee

    Herdenking Joodse slachtof­fers in Zierikzee

    ZIERIKZEE - Bij het Joods monument aan de Grachtweg in Zierikzee is vandaag stilgestaan bij de dood van 22 inwoners in de Tweede Wereldoorlog. Ze werden 24 maart 1942 gedwongen huis en haard te verlaten en samen met andere Joden in Zeeland op de trein gezet naar een Duits vernietigingskamp. Het monument is geadopteerd door de de J.L. de Jongeschool, dat met de jaarlijkse herdenkingen de herinnering aan de omgebrachte stadsgenoten levend houdt. Op de zuil prijken de namen van de 22 slachtoffers.