Burgemeester Jack van der Hoek en echtgenote Ingrid hebben zich officieel ingeschreven als nieuwe inwoners van Schouwen-Duiveland. Wethouder Ankie Smit (r) heeft een klein welkomstpakket.
Volledig scherm
Burgemeester Jack van der Hoek en echtgenote Ingrid hebben zich officieel ingeschreven als nieuwe inwoners van Schouwen-Duiveland. Wethouder Ankie Smit (r) heeft een klein welkomstpakket. © Marieke Mandemaker

Buzee krijgt een burgemeester; Jack van der Hoek officieel ingeschreven als inwoner

ZIERIKZEE - Zierikzee heeft na elf jaar afwezigheid weer een burgemeester in haar midden. Jack van der Hoek heeft zich vrijdag officieel laten inschrijven als inwoner van Schouwen-Duiveland. Hij trekt samen met zijn echtgenote Ingrid in een huurwoning in renovatiewijk Buzee.

 1. Ook Jack ziet Jack graag komen; nieuwe burgemeester is de juiste man op het juiste moment voor Schouwen-Duiveland
  PREMIUM

  Ook Jack ziet Jack graag komen; nieuwe burgemees­ter is de juiste man op het juiste moment voor Schou­wen-Duiveland

  ZIERIKZEE - Een stevige persoonlijkheid, met gevoel voor humor. Zeker niet afstandelijk. Iemand met oog voor cultuur, economische ontwikkeling, veiligheid en die ruimte geeft om andere argumenten aan te horen. De superlatieven over Jack van der Hoek zijn niet van de lucht. Het is de nieuwe burgemeester die Schouwen-Duiveland verdient en verder kan helpen, zeggen mensen uit zijn omgeving. ,,Hij komt op het juiste moment”, zegt oud-burgemeester Jack Asselbergs.
 1. Jeugd in Zaamslag hoeft zich niet te vervelen
  Play

  Jeugd in Zaamslag hoeft zich niet te vervelen

 2. Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg
  Play

  Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg